Bellemarie Spa Salon - Centru Infrumusetare
Bellemarie Spa Salon - New Look
Belle Marie - Home

Noutati


Belle Marie - Kerastase Paris

Gama KERASTASE PARIS


Alegeti ritualul potrivit parului si scalpului dumneavoastra! Pentru fiecare problema, un raspuns corespunzator de la KERASTASE:

NUTRITIVE – pentru parul uscat si sensibilizat. Tratament cu actiune nutritiva dubla: hraneste in acelasi timp cuticula, cortexul si suprafata fibrei capilare.

OLEO RELAX – tratament pentru controlul volumului - tratament de indreptare – minipermanent! Interventie estetica asupra structurii si calitatii parului in 2 etape, pentru netezire perfecta si reducerea volumului.

RESISTANCE – restructureaza si reconstruieste parul lipsit de vitalitate refacand cimentul intercelular - reconstruieste interiorul si exteriorul fibrei capilare inaintea unui serviciu tehnic (colorare, decolorare etc)- protejeaza parul lipsit de vitalitate impotriva agresiunilor externe

VOLUMIZANT – pentru par fin si vulnerabil – injectie de materie capilara! Primul tratament profesional de amplificare profunda si de lunga durata a parului fin.

DE STRALUCIRE – intensifica stralucirea parului colorat – tratament post-colorare intra-luminescent pentru parul colorat, deteriorat sau cu suvite. Materia capilara este restructurata din interiorul fibrei capilare; stralucirea si reflexele sunt amplificate

PENTRU SCALP – tratament ce ajuta pielea capului sa isi intareasca sistemul sau natural de aparare, pentru a asigura sanatatea si vitalitatea parului. Recomandat scalpului cu tendinta de uscare sau scalpului cu tendinta de ingrasare, sau cu risc de cadere.


Belle Marie - Noutati