Bellemarie Spa Salon - Centru Infrumusetare
Bellemarie Spa Salon - New Look
Belle Marie - Home

Ce oferim - Serviciile Belle Marie

Belle Marie - Modelare Corporala

Modelare Corporala


Impachetari corporale


- de tonifiere sau anticelulitice
- cu ciocolata sau cu cacao
- cu ceai verde sau guarana
- cu namol sau alge marine
- termosudatie
- cu benzi
- cu aurImpachetarile detoxifica, exfoliaza, hranesc si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele, aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat, diminuindu-se tesutul adipos si celulita .


Masaj corporal


-de relaxare (cu uleiuri specifice)
-anticelulitic
-de drenaj

Masajul este metoda naturista de relaxare , cea mai raspandita in lume, el aflandu-se in arsenalele terapeutice traditionale ale tuturor popoarelor.
Este, practic, fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-5 ore de gimnastica fara intrerupere. Astfel, efectele sunt vizibile imediat, pierzandu-se centimetri chiar de la prima sedinta.

In afara de scaderea considerabila in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangelui si gradul de oxigenare al zonelor in lucru, luptand eficient impotriva celulitei. Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care curentii aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimuleaza muschii si ii face sa lucreze. Dupa 12 sedinte de electrostimulare scaderea in centimetri este remarcabila,iar dupa 25 de sedinte se obtine un efect similar unei liposuctii.


Patura termica cu infrarosu


Are 3 zone independente si separabile de temperatura ce face posibila personalizarea programelor de reducere a grasimi de pe abdomen, umeri si picioare.


Sauna uscata


Este excelenta pentru pierderea in greutate, detoxifiere, celulita.


Bronzare organica cu Dha


DHA (dihydroxyacetone)
Este ingredientul magic care creeaza un bronz pe un termen lung. O data aplicat pe piele, DHA reactioneaza cu proteinele si aminoacizii de la suprafata pielii pentru a oferi o culoare intensa, naturala.

Colorarea va deveni vizibila la 4-5 ore de la aplicare si va atinge maximul de intensitate in 24 ore.

Culoarea finala a bronzului este afectata de culoarea naturala a epidermei. Ca atare, alegeti solutia cu procentajul de DHA care se potriveste culorii natural.


Erythrulose
Este un keto-zahar care interactioneaza cu DHA pentru a oferi o culoare intensa, radianta,naturala. Erythrulose de asemenea reduce si chiar elimina riscul de aplicare neuniforma sau de aparitie a petelor de culoare - dezavantajele clare ale altor solutii de bronzare care se bazeaza strict pe DHA.

Combinarea DHA cu Erythrulose reprezinta cheia unei lotiuni de bronzare cu rezultat uniform si cu durata lunga in timp.


Aloe Vera
Aloe Vera este ingredientul care transporta DHA in straturile mai profunde ale pielii pentru a conferi un aspect matasos, fin. Impreuna cu alte ingrediente de hidratare, previne uscarea pielii.


Vitamina E
Este excelenta pentru hranirea pielii. In acelasi timp prelungeste durata mentinerii bronzului. Joaca rol esential in hidratarea pielii si prevenirea imbatranirii premature.


Kinetoterapeutii nostri va asteapta pentru a va oferi solutii pentru orice dorinta a dvs.!!


Belle Marie - Tarife Servicii