Bellemarie Spa Salon - Centru Infrumusetare
Bellemarie Spa Salon - New Look
Belle Marie - Home

Ce oferim - Serviciile Belle Marie


Belle Marie - Slabire Rapida LPG Lipo M6

Slabire rapida cu Lipo M6


LPG Lipo M6, este un aparat special, de ultima generatie, brevetat de FDA -U.S Food and Drug Administration(Institutul American de Alimente si Medicamente), care se bucura de un real succes la nivel mondial fiind disponibil in peste 95 de tari.


Desi initial a fost inventat pentru tratarea cicatricelor studiile clinice au demonstrat eficacitatea sa in tratarea tuturor tipurilor de celulita si reducerea grasimilor din organism.


Cand vine vorba de alternative ale liposuctiei, Endermologia ramane unica metoda moderna de inlaturare a celulitei cu rezultate garantate bazate pe cercetari medicale efectuate pe pacienti.Procedeu atestat medical, Endermologia ramane o metoda sigura, non invaziva ce nu necesita interventie chirurgicala.


Tehnica de functionare a Endermologiei se numeste Lipomasaj. Lipomasajul este o metoda de masaj mecanizat profund asupra tesutului adipos subcutanat care are ca scop refacerea conexiunilor dintre mediatorii sanguini si adipocitele cu receptorii lor celulari.In urma acestor schimburi are loc lipoliza, proces care duce la subtierea lipodermului si implicit la remodelarea siluetei.


Prin eliminarea apei din proteo-glicani si a toxinelor din fibrele de elastina tesuturile intineresc vizibil, pielea capatand un aspect mai catifelat. In urma stimularii tesutului conjunctiv, fibroblastii incep sa produca elastina si colagen in mod natural.


In urma masajului efectuat cu Lipo M6 circulatia limfatica si venoasa este relansata fiind amplificata cu 300%.Cu rezultate exceptionale si pacienti multumiti in intreaga lume, Lipo M6 ramane lider in tratarea celulitei.


Prin intermediul programelor de care dispune Lipo M6 oricine poate scapa cu succes de celulitaindiferent daca are:

  • celulita compacta
  • celulita moale cu retentie de apa
  • celulita fibroasa
  • celulita dureroasa
  • celulita aparuta in urma unei sarcini.


Pe langa toate acestea Lipo M6 stimuleaza si sistemul neurovegetativ, contribuind astfel la reglarea metabolismuluisi eliminarea starii de stres.Prin combinarea programelor de remodelare,contur,fermitate,drenaj limfatic si relaxare corpul va reusi in cele din urma sa-si regaseasca echilibrul.


Este recomandat ca macar pe perioada tratamentului sa se bea circa 8-10 pahare de apa pe zi pentru eliminarea imediata a toxinelor din organism.
Inca de la prima sedinta se remarca o catifelare a pielii,rezultate vizibile asupra celulitei remarcandu se in general dupa a 6a sedinta.In functie de tipul de celulita se recomanda minim 12 sedinte care vor fi efectuate de 2 sau 3 ori pe saptamana.


Pentru rezultate indelungate se recomanda efectuarea unor sedinte de intretinere lunare(1-2 pe luna). Cu ajutorul celor 3 functii aparatul Lipo M6 ramane un multifunctional pentru corpul dumneavoastra reusind sa va resculpteze corpul asemeni unui sculptor.


Functia Roll up remodeleaza trupul pana in cel mai mic detaliu scotand in evidenta liniile corporale.
Functia Roll out imbogateste productia de colagen si elastina contribuind la catifelarea si intinerirea vizibila a pielii.


Belle Marie - Tarife Servicii