Bellemarie Spa Salon - Centru Infrumusetare
Bellemarie Spa Salon - New Look
Belle Marie - Home

Termeni si Conditii


Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.

Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Belle Marie. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Belle Marie. cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.

Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Belle Marie. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului".

De asemenea, va informam ca Belle Marie isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate (Accesul se face prin Site).

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.