Despre noi

Despre noi

Despre noi

Cine suntem

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul, frumusetii, va punem la dispozitie o varietate de servicii de infrumusetare precum coafura/frizerie, manichiura/pedichiura, ritualuri si tratamente cosmetice dar si alte servicii de relaxare,intretinere si infrumusetare, efectuate de o echipa de profesionisti al carei obiectiv este sa ai un tonus exceptional, o siluata frumoasa, un ten cu aspect tonic, stralucitor si un trup sanatos si nu in ultimul rand un pas sanatos si stralucitor.

De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stresul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Descopera o atmosfera calda, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor si a cromoterapiei, a masajelor si electrostimularii, insotite de efectul celor mai rafinate extracte vegetale si uleiuri esentiale vitaminizante de fiecare data cand doresti.

Ce folosim

Toti cei care ne viziteaza se bucura nu numai de o echipa de profesionisti ci si de o ambianta selecta si calda dar si de cele mai bune produse profesionale. ” Brandurile noastre SPA, care au asigurat succesul in America si Emiratele Arabe, vin sa contribuie la stralucirea femeilor din Bacau”.

Ca si dotare la salonul Day Spa pentru corporal avem

Alege procedura care ti se potriveste si vino la Belle Marie.

  •  Vela Smooth
  •  Intraceuticals
  •  LPG – CELLU M6
  •  Reform multifrequency cavitation
  •  Drenaj Limfatic
  •  Cool Lifting